Az élet sava, borsa!

90×90 zuhanykabinok minimális térfogattal

A kocka zuhanyok az egyik legnépszerűbb modellek mindazok körében, akiknek kevés hely áll otthon a rendelkezésükre, de nem akarnak lemondani a zuhanyozás öröméről és kikapcsolódásról.

De a tágasabb környezetek tulajdonosai körében is keresett a 90×90 zuhanykabin, akik kényelmes, ugyanakkor innovatív tervezési megoldásokkal szeretnének kísérletezni. A négyzet alakú 90×90 zuhanykabinok nagymértékben testre szabhatóak és sokoldalúak. A megfelelő méret kiválasztása hangsúlyosan fontos.

Ha a hely korlátozott és minden centiméter értékes, ideális megoldás lehet a négyzet alakú kabin, ami a téglalap alakú társaival szemben, még több helyet biztosít anélkül, hogy a formáival az esztétikát feláldozná.

A négyszögletű zuhanykabinhoz négyszögletű zuhanytálcára van szükség, még akkor is, ha léteznek más vonzó alternatív megoldások. A 90×90 zuhanykabin ajtói magas színvonalú vízszigetelést és gördülékeny mozgást garantálnak a könnyű be- és kilépéshez. Esztétikai szempontból, ezek a kabinok határozottan ideálisak a modern stílushoz.