Az élet sava, borsa!

A Jelly Belly Beanboozled vicces pillanatokat ígér

Nincs annál jobb, mint amikor az egész család nagyokat nevet anélkül, hogy a képernyőt bámulnák. Ha mi is erre a kiváltságra vágyunk, akkor próbáljuk ki a Jelly Belly Beanboozled ízvilágát, ami bizonyára senkit sem hagy könnyek nélkül.

Ha belegondolunk, akkor a cukorkák általában valamilyen gyümölcs aromáját idézik fel bennünk vagy éppen mentolos, esetleg kávéra hasonlító ízt kapnak. Igen ám, de a Jelly Belly egy egészen különleges csomaggal készül a legbátrabbaknak, ahol minden a meglepetésen alapul. Ezek a cukrok csak első ránézésre tűnnek gyümölcsnek, ha megkóstoljuk, akkor igazi furcsaságokat fogunk találni. Ne lepődjünk meg, ha koszos zokni, vágott fű, vagy éppen romlott tojás kerül a szánkba, miközben a többiek a mi fintorainkon fognak kacarászni.

Az egészben az a legjobb, hogy a Jelly Belly Beanboozled normál ízű cukrokat is tartalmaz, így soha nem fogjuk tudni, hogy melyik jut nekünk. Igazából ez a trükk adja meg a játék alapját, amit a családdal és a barátokkal is kipróbálhatunk.