Az élet sava, borsa!

Erfer radiátor ősztől tavaszig

A kényelmes és hatékony fűtési rendszerek kiemelten fontos elemei a fűtendő helyiségekben elhelyezett fűtőtestek. Az Erfer radiátor kiváló épületgépészeti megoldás, ami számos kialakításban megtalálható napjaink kereskedelmi kínálatában, így a komfortszerelvenyshop.hu webáruházban is.

Ezen a webhelyen kizárólag a nemzetközileg elismert minőségi normáknak megfelelő darabok állnak az érdeklődők rendelkezésére. Alkalmazható az Erfer radiátor kora ősztől egészen tavaszig, komfortosan és állandóan használható, emellett letisztult formájának köszönhetően, beilleszthető a terekbe, mert szavatoltan nem fogja elrontani a stílusos enteriőrt. Az ilyen jellegű lapradiátor leginkább duplasoros panelből áll és megfelel a környezetbarát feltételeknek.

A teljesítménye igen nagy és megbízható. A termék megrendelése esetén, az árba vannak számítva a fali tartókonzolok, a végdugó és a légtelenítő. Az Erfer radiátor egységcsomagnak azonban nem tartozéka a radiátorszelep szett, ezeket igény szerint külön kell beszerezni.