Az élet sava, borsa!

A kiválóságot testesíti meg a Case IH

Case IH

Case IH

A minőségre minden esetben adni kell, ugyanis ez határozza meg, hogy a befektetés, amit alkalmaztunk, megtérülővé válik. A növénytermesztés és állattenyésztés igen komoly szakmák, amikben csak akkor lehet hatékonyan dolgozni, ha adottak a tökéletes eszközök a céljaink kielégítéséhez. Amennyiben mezőgazdasági vontatóról van szó, a Case IH kiemelt figyelmet érdemel.

A cég több mint 100 éves múlttal rendelkezik. Ebből adódóan, a gyártók jól tudják, hogy mire van szüksége a vásárlóknak. A fejlesztések folyamatosak, ezért gyakran jelennek meg újítások, amelyek nyújtanak valami pluszt. A Case IH jóvoltából kényelmessé és főleg nagyon gyorssá válik a talaj előkészítése, de a terményhordás is.

A lóerőben nincs hiány, hiszen némelyik munkagép motorjába 300-nál is több „pacit” sűrítettek be. A beépített légkondicionálónak hála, még a legmelegebb nyári napokon is esély kínálkozik arra, hogy izzadás nélkül tegyük a dolgunkat. A Case IH maximálisan kiszolgálja a felmerülő igényeket. Tapasztaljuk meg személyesen az előnyeit és nem fogunk csalódni!