Az élet sava, borsa!

A női szövetkabát előnyei, jellemzői

A kabátok a tél elengedhetetlen kellékei. A réteges öltözködés mellett fontos darab, mert megvéd a hidegtől, a hűvös széltől. Vannak, akik nem szeretik az úgynevezett pufi fajtákat, ezért a női szövetkabát mellett teszik le a voksukat. A klasszikus fekete és barna színek mellett, ma már megszámlálhatatlan a kínálat.

Nemcsak egyszínű, de mintás darabokból is válogathatunk. Hétköznapokra, például vásárláshoz tökéletes viselet farmerrel és csizmával. Elegáns lábbelivel, például egy csinos magassarkúval megállja helyét formálisabb alkalmakra is, például színházba vagy estélyekre. Vannak gombos és megkötős változatok.

Utóbbihoz egy meleg sál ideális, hogy teljesen be tudd fedni a mellkasodat a hideg elől. A női szövetkabát vastag bélés nélkül átmeneti jelleggel bír, béléssel azonban bátran hordhatjuk a legzordabb napokon is. Stílusos ruhadarab, talán egyetlen versenyző nyújt előkelőbb viseletet a kabátok között, az pedig a bunda, amit csak műszőr változatban vásárolj, az állatok védelme érdekében!