Az élet sava, borsa!

Kifinomult és előremutató a Fibaro Home Center 3

Az otthonunkat biztonságban tudni – ennek a fontossága mindannyiunknak különösen meghatározó. A Fibaro Home Center 3 korszerű újításokat tartalmaz, ezáltal pedig biztosak lehetünk abban, hogy a lehető legteljesebb védelemről van szó, amit egy smart termék csak nyújtani képes. A kommunikáció, a felhasználói információk és a rendszerfájlok a legmagasabb biztonsági előnyöket élvezik, az adataink védelme miatt ezért nem szükséges aggódnunk.

A Fibaro Home Center 3 abban az esetben is tökéletesen megőrzi a funkcióit, ha az internetkapcsolat hirtelen megszűnik. A rendszerre csatlakozó app jóvoltából, szüntelenül kapcsolatban lehetünk az otthonunkkal, legyünk attól éppen különösen messze, akár a világ másik oldalán.

A Fibaro Home Center 3 ezáltal segít Önnek abban, hogy már útközben felkészíthesse az otthonát a hazaérkezésére. A smart funkciók hangvezérléssel is kezelhetőek, erre pedig az autónkban ülve is lehetőségünk nyílik, amennyiben az rendelkezik Android Auto vagy Apple Car Play rendszerrel.