Az élet sava, borsa!

A Salgó polc terhelhetősége kifogástalan

Kitűnően terhelhető polcrendszerek

Kitűnően terhelhető polcrendszerek

A fémből készült tároló rendszer alkalmazása, lehetővé teszi számunkra az eltérő minőségű és méretű termékek biztonságos raktározását. A Salgó polc terhelhetősége a gyártásában rejlik és lehetőséget ad a méretükben eltérő termékek tárolására.

A tároló állványok készítésekor hosszanti és keresztirányban kialakított saroklemezek megbízhatóságot garantálnak. Számos méretben megtalálható, ami a Salgó polc terhelhetőségét befolyásolhatja.

Használhatjuk az otthonunkban, irodában vagy raktárban, de mindenképpen fontos szempont, hogy milyen súlyú terméket helyezünk rá. Ennek értelmében, célszerű a megfelelő méretű polcrendszert az arra helyező termékekhez viszonyítani. Csavaros és csavarmentes változatban van jelen, kiválóan használható bármilyen helyiségben.

E két változat tulajdonságainak köszönhetően, a Salgó polc terhelhetősége nagyban megváltozik. Egyedisége abban rejlik, hogy a polcszintek tetszés szerint állíthatóak, így eltérő nagyságú termékek elhelyezését biztosíthatja. Szakszerű elkészítése páratlan minőséget kínál.