Az élet sava, borsa!

Kalandos és kényelmes a házikó ágy

házikó ágy

Házikó ágy

Sok szülő bajlódik azzal, hogy nehezen fekteti le a gyermekét. Ezt a problémát olyan fekvőhellyel lehet orvosolni, ami kalandos, izgalmas külsejével azonnal képes megragadni a gyermek képzelőerejét. Míg a fiúk az autó formájú ágyat kedvelik nagyon, addig a lányoknak ott van a házikó ágy, amit különféle anyagok és tüllök segítségével könnyen fel lehet dobni.

Többféle házikó ágy modell kapható a kínálatunkban. Némelyik ágyneműtartóval együtt készül, míg mások fekvőfelülete lent helyezkedik el. Utóbbi nem követel leesés gátlót sem, így gondatlanul aludhat benne bármelyik pizsamás kis hercegnő. A legtöbb házikó ágy nem rendelkezik matraccal, így a szülő feladata kiválasztani és megrendelni a megfelelőt a csemetéjének.

A fenyőfa szerkezet könnyen emelhető, így az ágy mindvégig légies bútordarab marad. A könnyedség és puhaság figyelembevételével érdemes a matracot is így megválasztani. A rugós típusok helyett, válasszon inkább tömör szivacsot, kókusz-, bambusz- vagy memória-matracot! Válogasson kedvére a honlapunkon és rendeljen meg egyszerre minden szükséges elemet!