Az élet sava, borsa!

A Szafi liszt alkalmazható a fogyókúra idején

Szafi liszt

Szafi liszt

Szeretne megszabadulni pár felesleges kilótól és nem tudja miként lásson neki a diétás program kialakításának? Akkor válasza a Szafi liszt és száraztésztákat, amelyek csökkentett szénhidráttartalommal rendelkeznek, így tökéletesen beilleszthetőek az újonnan kialakított étrendbe! Felhasználásukkal éhezés nélkül szabadulhat meg a súlyfeleslegtől.

A Szafi liszt termékcsaládban többféle egyveleg megtalálható a péksütemények, a muffin, a palacsinta és még a galuska elkészítéséhez is. A termékek hozzáadott édesítőket is tartalmazhatnak, de ezek a táplálék kiegészítők nem károsak az egészségre nézve és a cukorbetegségben szenvedők is alkalmazhatják a finom falatok elkészítéséhez.

A termékek többféle méretű kiszerelésben elérhetőek és könnyűszerrel megrendelhetőek az online webáruházakból, a kiszállítás csak pár napot vesz igénybe. A Szafi liszt mixtúrákat használva nem visz a szervezetébe felesleges kalóriákat. A termék nem tartalmaz tejszármazékot, fogyasztható a paleo diéta idején és az ételallergiában szenvedők figyelmébe is ajánlott.