Az élet sava, borsa!

A természetes tesztoszteron fokozó optimalizálja a hormonszintet

A hormon termelődése a kor előrehaladásával csökken. Természetes tesztoszteron fokozó a gránátalma, a fokhagyma, a káposzta, a karfiol és a brokkoli. Az ösztrogén blokkolásának az előnye, hogy javítja a hormonszintet a szervezetben.

Az említett zöldségek fogyasztásával ezt könnyebben elérheti. A fokhagyma csökkenti a kortizol stresszhormon képződését, ami nagy vetélytársa az androgén hormonnak az izomsejteken belül. Ha az izomtömeg növelése a cél, akkor az étrend-kiegészítők között célszerű körülnézni. Az egyik leghatékonyabb természetes tesztoszteron fokozó, amelyik királydinnye felhasználásával készül. Általánosságban elmondható, hogy a készítmények növényi hatóanyagok segítségével, vitaminokkal és ásványi anyagokkal optimalizálják a szervezet hormonszintjét.

Általában por, kapszula vagy tabletta formájában szerezhetőek be. Az alkalmazásuknak számos előnye van. Az edzés után gyorsabban regenerálódnak az izmok és a libidó is megnő. A természetes tesztoszteron fokozó növeli az energiaszintet és javítja a hangulatot.