Az élet sava, borsa!

Mega játék kicsiknek és nagyoknak

Előbb vagy utóbb, de szinte minden gyermek életében elérkezik az a korszak, amikor szeretne alkotni valamit játék közben. Ilyenkor érdemes a szülőknek ragaszkodni ahhoz, hogy minőségi és bevált márka mellett döntsenek. Ebbe a kategóriába tartozik a Mega játék minőségi építőkockái is.

A kicsik imádják, hiszen az elemek tökéletesen illeszkednek a kezükbe. Nem kell attól tartani, hogy a játék hevében az apró darabkák balesetet okoznak. Mega játék a kicsikre és a nagyobbakra egyaránt gondol. A kisebb méretű összeilleszthető kockák nagyobb kihívást jelenthetnek. Sokkal kidolgozottabb építményeket lehet létrehozni ezekkel. Mindenképpen megdolgoztatja a képzelőerőt, a kreativitást és segít az elemek térben való elhelyezésében is. A finommotorikus mozgást is nagyban fejleszti.

A Mega játék esetében nem kell attól félni, hogy néhány használat esetén használhatatlanná válik. A minőségi alapanyagoknak és festéknek köszönhetően, akár generációkon át is öröklődhet és minden alkalommal új lehetőségek tárulnak fel.