Az élet sava, borsa!

Az Anunnakik impériuma merész tollvonásokkal íródott

Az Anunnakik impériuma

Az Anunnakik impériuma

Létezik a határtudományok és az ezotéria metszéspontján egy olyan tézis, miszerint az ősi Mezopotámia otthont adott az Föld egyik legtitokzatosabb népének, az Anunnakiknak. Amennyiben ismerően cseng a név, az nem véletlen, ugyanis a szóban forgó népet egyre többen emlegetik manapság.

Ha hiteles forrásból szeretne tájékozódni, Az Anunnakik impériuma Önnek íródott! A napjainkban egyre nagyobb teret nyerő Új Világrend tipikusan az a téma, amit az eltitkolt történelem és a konspirációs elméletek hívői kőbe vésett igazságnak vélnek. A háttérben álló nagyhatalmak vajon valóban az életünkre törnek? Hogyan kapcsolódnak mindehhez az Anunnakik?

Igaz lenne az állítás, miszerint ez a legendás embercsoport még ma is űzné az egykori becsvágyó játszmáit, jelen pillanatban a mi kárunkra? Jan Erik Sigdell, Az Anunnakik impériuma írója nem köntörfalaz, hanem merész állításaival és kijelentéseivel olyan alkotó benyomását kelti, aki a tényszerű állításokat is képes izgalmas formába burkolva, a legszkeptikusabb olvasókat is elgondolkodtatni.