Az élet sava, borsa!

Hűtött munkaasztal éttermeknek és pizzériáknak

hűtött munkaasztal

Hűtött munkaasztal

A pizzéria egy nagyon jövedelmező üzlet, ahol minimális költséggel hatalmas jövedelmet szerezhet. Az itt szükséges vendéglátó-ipari berendezések széles választéka közül kiemelkedik a hűtött munkaasztal, ami a szerkezet alsó részén található hűtőszekrényt és a rajta elhelyezkedő munkafelületet kombinálja. Az egység megkönnyíti a pizza előállításának a folyamatát. A felépítése lehetővé teszi, hogy az összetevők egy helyen legyenek az elkészítés során. A hűtőszekrényben tárolhatja az alap és a feltétek készítéséhez szükséges termékeket, míg a tésztát a gránit vagy a márvány munkalapon dagaszthatja. A hagyományos konyhai felületektől eltérően, a hűtött munkaasztal felszíne hideg. Az egyes modellek vitrinnel és tárolókkal is fel vannak szerelve, hogy őrölt összetevőket is tárolhassanak azokban. Ez a kialakítás nagyban megkönnyíti a pizza készítés folyamatát. A berendezések ára számos tényezőtől függ. Először is a méretek befolyásolják. Minél nagyobb a hűtött munkaasztal mérete, annál erősebb az eszköz, így pedig magasabb lesz az ára is.

Print Friendly, PDF & Email