Az élet sava, borsa!

Jól jön otthon egy hintaló!

hintaló

Hintaló

Egyre komolyabb problémát jelent, hogy már nemcsak a munkás hétköznapokban jutunk el a komoly stressz állapotáig, mert ez kiterjed egészen a gyermekeinkre is, igen fiatal korban. A túlzott elvárásoknak igyekszik mindenki megfelelni, hiszen olyan terheket okoznak, amelyeknek a kezelése még egy szakembernek sem könnyű feladat. Szerencsére nem egy általános jelenségről van szó, de azért igazán hasznos tud lenni odahaza egy hintaló.

Ezen nagyon kényelmes perceket tölthet a szemünk fénye, aki csak lágyan ringatózik előre és hátra, miközben hagyja, hogy feloldódjon az esetleges belső feszültsége. Hasonló élményt kelt a hintaló használata, mint az igazi lovaglás.

Ezen kívül segíti a kicsik egyensúly érzetének a kifejlődését és az agyféltekék szinkronizálódását, amire a jövőben komoly szükség lesz. Hagyjuk, hogy megtapasztalja ezt a kellemes élményt és olyan gyakran élje át, ahányszor csak szeretné! A hintaló többféle formában elérhető. Ha fontos a kényelem és biztonság, akkor a fotel variáns mellett éri meg voksolni. Biztosan nem csalódunk majd benne!

Print Friendly, PDF & Email