Az élet sava, borsa!

Kerti szolár lámpa tudatos vásárlóknak

A napenergia felhasználása egyre népszerűbbnek számít a kültéri világítótestek között. A kerti szolár lámpa a Napból érkező energiát elektromos energiává alakítja át, ezzel teszi lehetővé, hogy rendkívül gazdaságosan és környezetkímélő módon lássuk el fénnyel az udvarunkat, a parkokat és a köztereket.

A világítási rendszert a LED égő, a napelemes panel és egy töltésvezérlő alkotja. A kerti szolár lámpa változatos kivitelben készül, így az elhelyezése számos lehetőséget rejt magában. A földbe szúrható modellekkel feldobhatjuk a kerti utat vagy a sziklakerteket, a falra szerelhető változatok pedig ellátják fénnyel a teraszt vagy a kerítés belső falát. Az egyes modellek küllemben, teljesítményben és egyéb műszaki jegyekben is különbözhetnek egymástól, az általuk generált fény színe pedig szintén igen változatos.

A mozgásérzékelős és alkonykapcsolós kerti szolár lámpa szintén a kínálatot bővíti, ahogy a különböző medencébe szerelhető modellek is. Nincs olyan terület a kertünkben, amit ne világíthatnánk meg a segítségükkel.