Az élet sava, borsa!

La Roche-Posay Cicaplast – regenerálás magas fokon

Bizonyára mindenkinek ismerős a repedezett, száraz, kicserepesedett ajak szindróma, amit a hideg, a szél, de a hőség is okozhat. Azonnali enyhülést nyújt a La Roche-Posay Cicaplast ajakbalzsam, egy intenzíven regeneráló és kettős védelmet biztosító készítmény.

Aktív összetevői, az MP-lipidek hozzájárulnak a bőr védőfunkciójának újraépítésében, míg a Panthenol biológiai barriert képez, enyhíti az irritációt, helyreállítja a hidratáltságot és a komfortérzetet. 10 %-os shea vaj tartalma pedig táplálja és ellenállóvá teszi a bőrt. Az igénybevett kéz ápolására is kapható hasonlóan gyors hatású kozmetikum. A Cicaplast kézkrém 3 aktív hatóanyaggal rendelkezik. A niacinamid gyulladásgátló és regeneráló hatású, továbbá csillapítja a viszketést.

A glicerin hidratál és védőréteget képez a bőrfelületen, így bármilyen tevékenység folytatható nyomban a használat után. A karitévajnak pedig tápláló és bőrvédő szerepe van. A La Roche-Posay Cicaplast kézkrém alkalmas otthoni és professzionális használatra egyaránt.