Az élet sava, borsa!

Lakáshitel rizikó nélkül

Kedvező hitelfeltételek

Kedvező hitelfeltételek

Egyszer mindenkinek elege lesz a főbérlőjéből. A kicsi panelben évekig fizetni a lakbért és tűrni a kibírhatatlan szomszédokat, egy idő után nagyon nyomasztóvá válik. Érdemes elgondolkodni azon, hogy a jelenlegi lakáshitel kínálat milyen akciókkal kecsegtet. A bankok is különféle hitelcsomagokkal próbálják magukhoz édesgetni az ügyfeleket.

Nem biztos, hogy ugyanaz az ajánlat megfelel ugyanannak a 10 embernek. Nem az ismerősöktől kell informálódni a lakáshitellel kapcsolatban, mivel minden esetben változóak a körülmények.

A pénzintézetek pedig alaposan górcső alá veszik azt, aki lakáshitel igényléshez folyamodik. A hitelképtelen ügyfelek hamar fennakadnak a rostán. A bank sem vállalhat kockázatot a lakáshitellel kapcsolatban.

Téves az előítélet, hogy minden esetben próbálják kihasználni az emberek anyagi tehetetlenségét. Nagyon sokszor a helytelen kommunikációból adódik a probléma. A kölcsön közvetítőn keresztül már korántsem tartogat veszélyeket anyagi szempontból, ezért jó döntést hoz az, aki igénybe veszi a jelzalog.com díjmentes szolgáltatását.

Print Friendly, PDF & Email