Az élet sava, borsa!

Mikroszálas felmosó a tiszta környezet megőrzéséhez

A mikroszálas technológia a tisztítóipar legjelentősebb termékinnovációja lehet az elmúlt évszázadban. Ez egy gyors és egyszerű váltás a környezeti erőforrások megőrzése felé, tehát mindenképpen érdemes megfontolni. A mikroszálas felmosó használata során azt tapasztalhatja, hogy a legfontosabb előnyök túlmutatnak bármin.

Segít megvédeni a környezetet azáltal, hogy csökkenti a káros vegyszerek felhasználását. Egyes esetekben a mikroszálas felmosó teljesen kiküszöböli a víz- és vegyszerhasználatot. Ezek sűrű szerkezetű poliészter és poliamid (nylon) szálakból állnak, amelyek az emberi haj vastagságának körülbelül 1/16-odát teszik ki. Összeszőve ezek a szálak hálószerű felületet hoznak létre, amit milliónyi rés borít, hogy felfogja a nedvességet, a szennyeződést és a törmeléket.

Ezek képesek bejutni az apró zugokba és résekbe, míg a hagyományos pamutszövet és felmosószálak nem. A mikroszálas felmosó nylon komponense statikus töltést is termel, ami magához vonzza a szennyeződéseket. Tegye próbára!