Az élet sava, borsa!

Labor köpeny a könnyű azonosításhoz

Bárki, aki kórházban dolgozik vagy látta miként működik, tudni fogja, hogy a személyzetnek gyorsnak kell lennie. Ha egy súlyos eset sietve kerül a sürgősségi osztályra, jól jön, ha a megfelelő egészségügyi szakembereket megtaláljuk a folyosón a labor köpeny alapján.

A labor köpenyek segítenek azonosítani az orvosokat vagy más, a sürgős és megfelelő ellátásra képzett személyzetet. Előfordulhat, hogy a nővérek más színű modellt viselnek, mint a sebészek, míg a nem egészségügyi személyzet alkalmi ruhát hordhat, ha nem a kórház által előírt egyenruha van rajtuk. Az egyszerű azonosítás elengedhetetlen ahhoz, hogy a látogatók gyorsan segítséget kapjanak. A labor köpeny tervezésénél a kényelem mindig elsőbbséget élvez. Legyen szó a betegek ellenőrzéséről vagy sürgős kezelésről, az egészségügyi szakembernek könnyen hozzá kell férnie a szükséges eszközökhöz.

Ezek egy részének nem kell orvosi felszerelésnek lennie, például lehet az egy toll, füzet vagy okostelefon. Ezeken az orvosi köpenyeken általában több zseb is van, az ilyen jellegű tárgyak biztonságos tárolására.