Az élet sava, borsa!

Mitől fáj a fejem minden nap és mit tehetek ellene?

migrénes fejfájás ellen

Migrénes fejfájás ellen

A gyakori fejfájás jelentősen meg tudja nehezíteni a mindennapokat, amit a legtöbben fájdalomcsillapítóval igyekeznek enyhíteni, de a migrénes fejfájás ellen erős gyógyszereket kell szedni, ami hosszabb távon egészségkárosodáshoz vezethet. Ezért érdemes hatékony alternatív megoldást keresni, mint amilyen például a migrén piercing viselése. Ez is segíthet a migrénes fejfájás ellen.

Vannak olyan tényezők, amelyek előidézik a migrénes fejfájást, tehát számos dolog provokálhatja ezt. Ezek közé sorolhatóak a hormonális változások. Bár a hormonszint és a fejfájások között nem teljesen tisztázott a kapcsolat, az ösztrogénszint változása fejfájást okozhat a migrénre hajlamos személyeknél.

A stressz, a különböző környezeti ingerek, fizikai tényezők, környezet-, életmódbeli változás, vitaminhiány, emésztési problémák, éhezés, bizonyos élelmiszerek fogyasztása egyaránt okozhat erős, migrénes fejfájást. Kitapasztalható, hogy esetünkben mi az ok, de addig sem célszerű orvosságokat szedni erre.

A migrén piercing hatásai

Magyarországon jelenleg több tízezer főre tehető azok száma, akik migrén piercinget viselnek és jelentős javulást értek el ezzel. Egy 2017-ben publikált amerikai kutatás eredményei azt mutatták ki, hogy a migrén piercinget kapott személyek 755-nál részlegesen vagy teljesen elmúlt a fejfájás.

A Medical Piercing szalon szakembere szintén azt látja, hogy a vendégei 95%-nál hatásos a migrén piercing. Többféle fejfájás esetén segíthet ez a testékszer. Nem pusztán a migrénes fejfájást szüntetheti meg, de a tenziós/hipertenziós, a Cluster, a hormonális és a frontérzékeny fejfájást is.

Sok kellemetlenségtől szabadulhatunk meg a migrén piercing segítségével, hiszen például a tenziós fejfájás kisugározhat a vállakba, fáradtság, alvászavar, ingerlékenység, étvágytalanság kísérheti. A frontérzékeny fejfájás koncentrációs problémát okozhat, figyelmetlenséget, lassú reflexeket, ami bizonyos esetekben rendkívül veszélyes lehet, például autóvezetéskor. Érdemes megfontolni a migrén piercing kínálta lehetőséget.

Milyen piercingek vannak még?

Érdemes felkeresni a medicalpiercing.hu weboldalt, ahol tájékozódhatunk a különféle elérhető piercingek nagyszerű hatásairól. Az emberek különbözőek, így különféle problémákkal szembesülhetnek, amiket jó, ha természetes úton oldanak meg. Például a Slim, azaz étvágycsökkentő piercing rengeteget segíthet a fogyókúra során.

Nem csupán annyit tesz, hogy csökkenti az étvágyat, de a hatására elkerülhetőek a falásrohamok, illetve támogatja a súlycsökkenést az anyagcsere fokozásával. A fogyni vágyóknak kifejezetten ajánlott ez a típusú testékszer. Továbbá, elérhető a Shenmen piercing, aminek a jelentése „Isteni kapu”. Ezt a piercinget szenvedélybetegségek, álmatlanság, memóriazavarok, ingerlékenység esetén tanácsos alkalmazni.

Ha jól belegondolunk, kinek nincs ezek közül egy-két problémája? A klimax piercing képes enyhíteni a változókor számos tünetét, javítja a vérnyomást, csökkenti a depressziót, valamint kiegyensúlyozott hangulatot és nyugodtabb alvást biztosít.