Az élet sava, borsa!

Sok éven át használható az Arsuna iskolatáska

Egy megbízható iskolatáska nemcsak 1 éven keresztül kíséri el a gyermeket. Az Arsuna iskolatáska a készítéséhez felhasznált anyagok és a kivitelezés minősége miatt egyedülálló. A hátsó részen tökéletesen lélegző kialakítással rendelkezik, ami a hátat kellően szellőssé teszi.

Az alja szilárd és vízálló, megnövelt magassággal, hogy megakadályozza a víz bejutását a táskába. A fő rekeszben egy elválasztó rész van a nagyméretű tankönyvek, jegyzetfüzetek és mappák számára, valamint egy belső cipzáras rekesz például a pénztárca vagy a mobiltelefon biztonságos tárolására. Az egyes Arsuna iskolatáska modellek oldalain két tágas tépőzáras rekesz található, amelyekben a termosz és az uzsonnásdoboz is elfér.

Az Arsuna iskolatáska további előnye a 3 ponton állítható és nagyon kényelmes vállpánt. A mágneses zárórendszer sokkal könnyebbé teszi a táska nyitását és zárását. Az ezzel a felszereléssel ellátott Arsuna iskolatáska különösen az első osztályosoknak ajánlott, akik gyakran nem rendelkeznek a kinyitásához és bezárásához szükséges készségekkel.