Az élet sava, borsa!

A baba tricikli megkönnyíti a szülők életét

Amikor az anyukák sétálni mennek a kisgyermekkel, gyakran kell a karjukba venni, mert a lábon való hosszú séta nehéz, fárasztó. Azonban ez egyáltalán nem könnyű, ezért szükségük van egy extra segítőre, ami a baba tricikli formájában érkezik. A babakocsiban megtett séta nem mindig vonzó lehetőség.

Először is mert elég nagy és nehéz, hogy mindenhová magunkkal cipeljék, másodszor pedig mert a gyerek unatkozik benne. A kicsik azt akarják, hogy egy séta az ő aktív részvételükkel történjen. A fenti problémák megoldására a baba tricikli ideális lesz, mert neki köszönhetően az egyszerű séta is érdekes kalanddá válik. A jármű mozgásának maga a gyerek a motorja. Ha nem akar vagy nem tud pedálozni, akkor a motor valamelyik szülő lesz, hiszen a baba tricikli fel van szerelve egy úgynevezett szülői kormányrúddal.

A tricikli nemcsak kényelmes közlekedési eszköz, hanem egészséges jármű is. A gyermekorvosok minden gyermeknek ajánlják a baba tricikli használatát, mert optimális testmozgást biztosít, erősíti a szív- és érrendszert, javítja a koordinációt.