Az élet sava, borsa!

Sri Lanka a szépség földje

Az Indiai-óceán becses kincset rejt magában, mégpedig olyan ország révén, ahol a dél-ázsiai kultúra esszenciája kel életre. Sri Lanka utazás vonatkozásában, vitathatatlanul az egyik legszebb célpontnak számít. Színes vadvilága, egzotikus természeti értékei élvezetes nyomot hagynak a látogatók lelkében. Az ókori történelem hagyatéka felejthetetlen utazásra invitál, a teaültetvények és pompás hegyek pedig kirándulásra csábítanak.

A Sri Lanka utazás egyik kulcspontja, amikor a felkelő Nap fényében megpillanthatunk és körbejárhatunk egy i.e. 3. században épült várost. Egy ilyen csoda globális szintű kincsnek számít, ebből adódik az a tény is, hogy az ország 8 UNESCO világörökségi helyszínt őriz. A nyugati parton a csapadékos időszak rendszerint májustól októberig tart, így ezt a periódust leszámítva, minden hónapban kitűnő klíma fogad minket a Sri Lanka utazás alkalmával. Érdemes minél több időt eltölteni ebben a varázslatos országban. Az Ázsia Neked révén már 16 napig is élvezhetjük a térség ajándékait.

Ide igazán jó elutazni!

Az Ázsia Neked szervezésében a nyaralás teljesen új aspektusban jön létre, a csoport weboldalán feltáruló részletek remek lehetőségek képét tárják fel előttünk. Ide ellátogatva megbizonyosodhatunk arról, hogy a szolgáltatás minősége magas és egyedülálló a maga nemében. A felsorakoztatott referenciák tovább növelik bennünk a bizalmat, végül pedig meggyőzzük saját magunkat arról, hogy ideje belevágni életünk egyik legmeghatározóbb kalandjába. Az utazási helyszínek képeit nézegetve, körvonalazódik előttünk, hogy ide mindenképpen szükséges ellátogatnunk.

A választékból a bakancslista legelső szereplőjét kell most megcéloznunk, majd a weboldalon kitöltött ajánlatkérés elküldésével megtehetjük a legelső lépést az utazás irányába. A szervező csapat ezt követően részletes ajánlatot küld el a számunkra, ami egyelőre csupán egy vázlat, ugyanis a későbbiekben a részletek egy személyes beszélgetés alkalmával rajzolódnak ki. Tökéletes módja ez a kikapcsolódásnak.