Az élet sava, borsa!

Újra divat a kézzel készített ajándék

A manapság népszerű DIY mozgalom mindannyiunkat arra buzdít, hogy fedezzük fel a bennünk rejlő kreatív alkotóerőt. Egy kézzel készített ajándék varázsa a rászánt időben és az odaadó figyelemben rejlik, továbbá a gesztus vitathatatlan előnye, hogy a tárgynak nem akad majd párja az egész világon. Manka Kreatív Műhelye csodálatos alapanyagokkal várja az alkotni vágyókat.

A kézzel készített ajándék a lakás éke is lehet, a decoupage, vagyis a szalvétatechnika gyönyörű mintákkal teszi egyedülállóvá a különböző anyagokat, legyen szó fém képkeretről vagy éppen egy fából készült ékszertartó dobozról. Az egyedi, szezonális különlegességeket kihangsúlyozó kopogtató vagy a mesés rózsabox központi elemként vonzza magára a tekintetet, bárhová is helyezzük el az otthonunkban.

A közkedvelt vintage stíluselemek elbűvölő üzenőtáblákon köszönnek vissza. Ajándékozzunk egzotikus teákat egyedi dobozba rejtve vagy legyen a meglepetés egy állatfigurás, kézzel készített ajándék! Bárhogy is döntsünk, a hatás biztosan nem marad el!