Az élet sava, borsa!

Miért jó az aktív szenes víztisztító?

Aktív szenes víztisztító

Az egészségmegőrzés fontos, amely természetesen a megfelelő mennyiségű és minőségű víz fogyasztásánál kezdődik. Na de vajon melyik a legjobb megoldás, az aktív szenes víztisztító, a sima házi vízszűrő vagy netalán a palackozott ásványvíz?

Ahhoz, hogy a kérdést el tudja dönteni az ember, először is ismerni kell a fent említett alternatívák mellett és ellen szóló érveket. A palackozott víz beszerzése és fogyasztása első ránézésre egyszerűnek és problémamentesnek tűnhet, de gondoljon csak a költségekre, illetve a PET palackok okozta dilemmára.

Házi vízszűrőből is van megannyi alternatíva, amely mind másfajta elven működik. Az aktív szenes víztisztító pedig nagyon leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a szűrőben lévő hatóanyagok határozzák meg, hogy milyen szennyeződéseket távolítanak el.

Biztos, hogy ez jól működik? A kutatások és a vizsgálatok megállapították, hogy igen, a rendszer teljesen biztonságos. Azonban itt sem mindegy, hogy melyik aktív szenes víztisztítót választja, hiszen ebből is sok van a piacon. A teljes körű információhoz kattintson.

Print Friendly, PDF & Email