Az élet sava, borsa!

Mit várhat a hair transplant eljárástól?

Hair transplant

Akárcsak az egészséget és a fiatalságot, úgy a hajfürtjeinket is, a legtöbben hajlamosak vagyunk természetesnek venni, egészen addig, amíg el nem kezdenek hullni.

Sok embernek a hair transplant, más szóval a hajbeültetési eljárás segíthet visszaszerezni a teljes hajkoronáját vagy legalábbis annak egy részét. Ha a hajhullás vagy a kopaszodás komolyan zavarja, ez az eljárás az egyik leginkább elterjedt módja annak, hogy visszaszerezze a magabiztosságát.

Először mindenképp tanácsos egy szakértővel konzultálnia arról, hogy mi várható a hair transplant műtét alatt és után. Az eljárás során alkalmazott technikák az elmúlt években annyira előrehaladottak lettek, hogy a hair transplant procedúrák olyan szinten képesek visszafordítani a női vagy a férfi hajhullást, miszerint az elvégzésük után senki nem fogja észrevenni, hogy valaha is hullott a haja.

Mivel az átültetett hajszálak ugyanúgy viselkednek, mintha a donor területükön maradtak volna, nagyon hosszú ideig ott marad majd! Vágjon bele Ön is bátran!

Print Friendly, PDF & Email