Az élet sava, borsa!

Védelmet nyújt a légpárnás boríték

Légpárnás boríték

Gyakran vesszük igénybe a postai szállítást vagy futárszolgálatot használunk a termékek gyors küldésére? Bárhogyan is legyen, az árucikk biztonságára figyelnünk kell! Van, amikor nincs miért külön kartondobozt alkalmazzunk a csomagolás céljából, mert elég a légpárnás boríték is. Ez a kialakítás pontosan azért született meg, hogy a kisebb mechanikai hatásoktól kíméletesen óvja meg a benne lévő termékmintákat.

Egyáltalán nem okozhat problémát a felhasználása és a megcímzése is hagyományos módon történik. Ha webáruházunk vagy más hasonló vállalkozásunk van, amelyik rendszeresen küld ki bizonyos készítményeket, akkor a légpárnás boríték legyen nagyobb mennyiségben beszerezve! Ezt megtehetjük a cadmas.hu oldalon.

A felületen számos típus közül válogathatunk kedvünkre. Legyünk kellően előrelátóak és gondoskodjunk elegendő légpárnás borítékról! Fontos, hogy adjunk a részletekre és gondoljunk a biztonságra, mert csakis így garantálhatjuk, hogy a postázott dolog egyben megérkezik. A vevők felé is pozitív üzenetet küld cégünk, ha a hagyományos helyett, légpárnás borítékban érkezik meg a rendelés.

Print Friendly, PDF & Email