Az élet sava, borsa!

A Xiaomi IP kamera védelmet biztosít

Az okosotthonokban kiemelkedő szerepet játszik és számos előnyt kínál a felhasználóknak a biztonság, illetve a kényelem terén. A Xiaomi IP kamera részletes és tiszta felvételeket készít. A széles látószögű objektívek és a magas felbontása révén, az otthon vagy az iroda különböző területeit hatékonyan lefedheti.

A mozgásérzékelő funkció a másik kiemelkedő jellemző, ami még tovább növeli a védelmet. Amikor a készülék mozgást észlel, azonnal rögzíti az eseményeket és értesítést küld a felhasználónak, így azonnal tudomást szerezhet a potenciális veszélyről.

A Xiaomi IP kamera éjszaka is nagyszerűen teljesít, hiszen a beépített infravörös LED-ek segítik a látást, teljes sötétségben is. A mobilalkalmazásoknak köszönhetően, biztosított a távoli hozzáférés, vagyis könnyedén megtekinthető az élő kép, elérhetőek a rögzített felvételek és módosíthatóak a beállítások.

Ha sokat utazik, akkor mindenképp érdemes elgondolkodni a telepítésén! A Xiaomi IP kamera remek befektetés, hiszen bárhol is legyen a nagyvilágban, sokkal nyugodtabban hajthatja álomra a fejét.