Az élet sava, borsa!

Azonnal terhelhető fog implantátum

Fog implantátum fájdalom nélkül

Fog implantátum fájdalom nélkül

A Relax Dental Center segít abban, hogy mindenki visszakaphassa a tökéletes mosolyát. A fogak elvesztése a szociális életre is rossz hatással lehet. Ilyen állapotban nem szívesen megyünk emberek közé, mert ilyenkor szeretnénk elkerülni a kellemetlen megjegyzéseket.

A fog implantátum viszont egyre elterjedtebb beavatkozásnak számít, amivel bárki visszanyerheti az eredeti mosolyát. Az előnye a fogászati híddal szemben, hogy ilyenkor nincs szükség az egészséges fogak csiszolására.

A híd pillérét ugyanis a kétoldalt elhelyezkedő fogak képezik. Ehhez lesz rögzítve az új korona. A fog implantátum azonban teljesen különálló, mivel a régi fogcsatornába kerül behelyezésre és ezáltal az állkapocscsonthoz rögzül.

Az eljárás alatt a páciens nem érzékel fájdalmat. A fog implantátum is többféle lehet. Az implantátum a behelyezést követően szinte azonnal terhelhető. A Relax Dental Center a kedvező szolgáltatások mellett, akciókkal is kedveskedik a pácienseknek, amelyek a fog implantátumokra is kiterjedhetnek.

Print Friendly, PDF & Email