Az élet sava, borsa!

Bozótvágó az elvadult növényzet ellen

bozótvágó

Bozótvágó

A kertek végében, a kerítések tövében, az árkok mentén gyakran elmarad a növények rendszeres vágása, aminek következtében elég gyorsan, vastag szárat képző fajok jelennek meg. Mire észbe kapunk, azt vehetjük észre, hogy akár 1 méter magasra nőtt az állomány, amit muszáj mielőbb terminálni. Ezt a feladatot a bozótvágó bevetésével végezhetjük el egyszerűen.

A hagyományos fűnyírók az egyenetlen talajon és szűk helyeken nem boldogulnak megfelelően, ezért a motoros kaszák azok, amik lefedik ezeket a területeket. A benzines motorral rendelkező bozótvágó nagy teljesítmény leadására képes, valamint teljesen autonóm módon használható. Nincs kábel és az akkumulátor töltöttségét sem kell figyelni folyamatosan.

Elég bekeverni a megfelelő mennyiségű üzemanyagot és akár egész nap dolgozhatunk a cél érdekében. A könnyen kezelhető bozótvágó erős zsinórral vagy késsel legyen ellátva, hogy biztosan megbirkózzon az elvadult növényzettel. A parasztplaza.hu weboldalon több márka kínálatát fedezhetjük fel, így biztosan megtaláljuk a tökéletes kivitelt.