Az élet sava, borsa!

Egyszerűségével hódít az Ice Watch óra

Ice Watch óra

Akik a karórák világában kicsit is járatosak, jól tudják, a luxusórák árai egy-egy új autóéval vetekszenek. Legtöbbünket azonban nem vonzanak a hasonló jellegű cikkek, de mégis vágyunk egy megbízható karórára. Az Ice Watch óra minimalista külsejével és jutányos árával hívta fel az érdeklődők figyelmét.

A letisztult dizájn mellett, a sokszínűség miatt teszik le sokan a voksukat az Ice Watch órák mellett. A termékek egyszerűsége azonban senkit ne tévesszen meg. A népszerű márka a japán Miyota rendszerre épül, amely már önmagában garancia az állandó precíz működésre. A megbízhatóság mellett van egy másik nagy erényük, a tartósság.

A műanyag tokban elhelyezkedő óralapot ugyanis edzett kristályüveg védi a karcolásoktól. Ennélfogva nyugodt szívvel ajándékozhat belőle gyerekeknek is, hiszen bírja a gyűrődést, és a szilikon szíj pedig kényelmes viseletet biztosít. Az Ice Watch óra azoknak lett kitalálva, akik nem szeretnének kisebb vagyonokat elkölteni karórára, de mégis szeretnének egy minőségi darabot a magukénak tudni.

Print Friendly, PDF & Email